ONZE PARTNERS​

Zonder samenwerkingspartners zou het ons niet zijn gelukt om verder te komen. Het is dankzij ons netwerk en hun netwerk, dat wij de juiste mensen en organisaties zijn tegengekomen en hierdoor stappen konden zetten om van Diandre een succes te maken. Zie hieronder een overzicht van onze samenwerkingspartners.

Diandre bijdrage van het Rabofonds

RABOBANK

Dankzij de bijdrage vanuit het Rabofonds van de Rabobank hebben we ons programma nog een aantal keren kunnen aanbieden bij het Albeda College in Rotterdam.


Vertegenwoordigers van de Rabobank zitten, op dag drie van ons traject ‘How to become an entrepreneur’, in de jury en beoordelen de ideeën van de studenten.

SPARESPACE

SpareSpace is een ondernemersplatform, die ondernemers een breed pakket aan ondersteuning biedt, van flexwerkplekken en workshops, tot netwerkborrels en coaching.


Deelnemers van het traject ‘How to become an entrepreneur’ maken kans om door te stromen naar het na-traject ‘Become an entrepreneur’, een traject opgezet in samenwerking  met SpareSpace.

sparespace

ALBEDA COLLEGE

Het Albeda College heeft ons het podium gegeven om een pilot te draaien van ‘How to become an entrepreneur’, waarna wij ons programma aan nog drie andere groepen mochten aanbieden.


Ook hebben wij in 2019 workshops mogen geven tijdens de Albeda Conferentie ‘Opleiding en Werk’.


Wij hebben met enorm veel plezier samengewerkt tijdens de trajectdagen in 2019 en gaan er ook in 2020 samen een mooi jaar van maken!

ERASMUS UNIVERSITEIT

Hier is het voor ons allemaal begonnen. Als taalbuddies voor studerende statushouders is Diandre begonnen aan wat het vandaag de dag is. Hier hebben we de basis gelegd  voor alles wat Diandre ooit zal gaan bereiken.

Diandre is haar partners dankbaar voor de fijne samenwerking en het vertrouwen.